Autopurkaamomme myy edullisesti autoja,autojen purkuosia,renkaita ja autotarvikkeita. 
Toimitukset ympäri maailmaa. Ostamme myös autoja. Purkamo toimintaa jo vuodesta 1971! 
Hajottamomme vastaa sekä moottoriajoneuvojen purkamisesta että kierrätyksestä. 
Purkuosia löytyy lähinnä japanilaisiin ja eurooppalaisiin ajoneuvoihin.

Nurmon Autopurkaamo Oy

Nosturintie 2, 60550 NURMO (ks. ajo-ohjeet)
Puh. 06-4146 051

Myy autosi meille, ostamme uudemmat kolari- ja epäkuntoiset autot käteisellä. Otamme myös veloituksetta purkuautoja vastaan. Lisätietoa kierrätyspalvelustamme.

Monipuoliset ja turvalliset maksutavat!

Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman monipuoliset ja turvalliset maksutavat, jotta ostoksia pystyisi tekemään mahdollisimman monella tavalla sekä paikan päällä että webin kautta.

Meillä voit maksaa käteisellä, pankkikortilla, luottokortilla tai verkkomaksulla. Lisäksi meillä käy Aktiiviraha ja Käyttöluotto. Laskutus onnistuu vain yritysten ja julkiyhteisön osalta.

Jos et pääse paikalle, niin maksaminen onnistuu myös jälkivaatimuksella.


Verkkomaksaminen

Verkkokauppamme verkkomaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun tarjoaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Verkkomaksuvälineinä käyvät kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit. Lisäksi voit maksaa myös suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeiden avulla tai toistuvia ostoksia esim. Paytrail-tilin avulla.

Paytrail-tilin avulla säästät aikaa ja teet ostamisesta vaivattomampaa. Lisätietoa Paytrail-tilistä ja sen käyttämisestä.

Aktiiviraha

Aktiiviraha on kätevä tapa rahoittaa hankinnat ja tasoittaa maksut edullisesti ja turvallisesti useammalle kuukaudelle. Aktiiviraha-kortin sinulle tarjoaa Handelsbanken Rahoitus Oyj.

Käyttöluotto

Käyttöluotolla saat maksuaikaa ostoillesi - helposti ja edullisesti. Käyttöluotto-asiakkaana saat käyttöösi Käyttöluotto-kortin, joka toimii maksuvälineenä tuhansissa liikkeissä kautta maan. Käyttöluotolla saat reilusti maksuaikaa. Saat sinulle sopivan kuukausierämaksun tai saat valita laskun eräpäivän. Lisätietoa kortista: www.kayttoluotto.fi.