Autopurkaamomme myy edullisesti autoja,autojen purkuosia,renkaita ja autotarvikkeita. 
Toimitukset ympäri maailmaa. Ostamme myös autoja. Purkamo toimintaa jo vuodesta 1971! 
Hajottamomme vastaa sekä moottoriajoneuvojen purkamisesta että kierrätyksestä. 
Purkuosia löytyy lähinnä japanilaisiin ja eurooppalaisiin ajoneuvoihin.

Nurmon Autopurkaamo Oy

Nosturintie 2, 60550 NURMO (ks. ajo-ohjeet)
Puh. 06-4146 051

Myy autosi meille, ostamme uudemmat kolari- ja epäkuntoiset autot käteisellä. Otamme myös veloituksetta purkuautoja vastaan. Lisätietoa kierrätyspalvelustamme.

Jäsenyydet ja kumppanuudet

Suomen Autopurkamoliiton jäsen

Autopurkamomme on ollut Suomen Autopurkamoliiton jäsen vuodesta 1998 lähtien

Vuonna 1998 Nurmon Autopurkaamo liittyi Suomen Autopurkamoliiton jäseneksi. Liitto seuraa alalla tapahtuvaa kehitystä mm. ympäristökysymysten ja EU-direktiivien osalta. Tämän ansiosta olemme toteuttaneet lukuisia mm. ympäristön suojelua parantavia toimenpitetä.

Suomen Autokierrätys Oy:n jäsen - autojen vastaanotto ja rekisteristä poisto veloituksetta!

Autopurkaamo on Suomen Autokierrätyksen valtuutettu vastaanottopaikka

Nurmon Autopurkaamo on myös Suomen Autokierrätys Oy:n valtuutettu vastaanottopaikka. Suomen Autokierrätys Oy toimii tuottajayhteisönä, joka koordinoi romuautojen vastaanoton, käsittelyn ja kierrätyksen EU:n romuajoneuvodirektiivissä määriteltyjen vaatimusten mukaisesti.

Koska olemme Suomen Autokierrätys Oy:n jäsen, niin romuauton luovuttajalle annetaan romutustodistus, jolloin auto siirtyy kierrätysjärjestelmään. Auto poistuu rekisteristä automaattisesti ja vuotuiset verot päättyvät, kun järjestelmästä lähtee tieto Ajoneuvohallintokeskukseen. Myös vakuutusyhtiöön lähtee tieto vakuutusten päättämistä varten. Romuauton rekisteristä poisto on veloitukseton auton viimeiselle omistajalle.

Akkukierrätysrenkaan jäsen - meillä voit kierrättää lyijy-happoakut ilmaiseksi!

Autopurkaamo: akkujen kierrätysverkosto

Kuulumme Akkukierräytys Pb Oy:n akkujen kierrätysverkostoon, johon lyijy-happoakut voi tuoda ilmaiseksi. Lyijyakun tunnistaa Pb -merkinnästä.

Meillä akut välivarastoidaan ja viedään vastuullisiin kierrätyslaitoksiin, joissa tuotteet konvertoidaan hyödynnettäviksi materiaaleiksi.

Stena Metalli Oy - kumppanuus

Autopurkamomme metallin kierrätysyhteistyökumppani

Metallin kierrättämisestä vastaa yhteistyökumppanimme Stena Metalli Oy. Stena Metalli Oy on yksi Suomen suurimmista kierrätysyhtiöistä. Stenalla on koko suomen kattava palvelupisteiden verkosto ja Stena toimii kaikkien automerkkien valtuutettuna kierrätysoperaattorina Suomessa.