Autopurkamomme myy edullisesti autoja, autojen purkuosia, renkaita ja autotarvikkeita. Toimitukset ympäri Suomea. Purkuosia löytyy erityisesti japanilaisiin ja eurooppalaisiin ajoneuvoihin. Purkamo toimintaa jo vuodesta 1971!
Nurmon Autopurkaamo Oy - Piha-alue
Nurmon Autopurkaamo Oy
Nosturintie 2, 60550 NURMO (ks. ajo-ohjeet)
Puh. 06-4146 051
Perusohjeet | Laatuluokka | Varustetasoluokitus | Purkamattomat

Osahaku, perusohjeet

Aloita osahakusi valitsemalla ajoneuvon merkki ruudun vasemmalta puolelta, tai kirjoita osan tuotenumero oikealla olevaan ruutuun. Valitse lopuksi oikea malli ja vuosimalli, osaryhmä sekä osa.

hakuohje: perusohjeistusta Kuva 1: Haku alkaa päävalikosta valitsemalla ajoneuvon merkki tai kirjoittamalla osan tuotenumero.

Pari muistettavaa asiaa:
  - Löytyvät varaosat on merkitty vahvennetulla (bold) fontilla ja puuttuvat osat italic-fontilla
  - Klikkaamalla varaosan varastonumerolinkkiä saat ko. varaosasta tarkemmat tiedot.
  - Kirjoita muistiin varastonumero!

Tällä hetkellä Osahaun kautta löytyy 2/3 varaosistamme. Jos osaa ei löydy, niin saat tästä kertovan virheilmoituksen ("Valitettavasti ei osumia hakuusi..."). Varastosta puuttuvat osat on merkitty italic-fontilla esim. tyyliin: Polttoainehana. Jos hakemaasi varaosaa ei löydy, niin voit myös selailla automallejamme tai kysyä apua asiakaspalvelustamme.

Kun tiedustelet varaosaa niin muistathan ilmoittaa varaosan tiedoista löytyvän varastonumeron (katso alla kuva 2). Tällä tavoin pystymme nopeammin palvelemaan, kun tiedämme tarkalleen mitä osaa olet etsimässä. Huom! kaikkia osia ei ole vielä syötetty varaosajärjestelmäämme, joten voit siis kysyä ilmankin tätä tietoa varaosistamme.

Ilmoitathan varastonumeron varaosaa tiedustellessasi Kuva 2: Varastonumero löytyy varaosan tarkemmista tiedoista, josta voit lähettää myös varaosakyselyn asiakaspalvelullemme. Varastonumeron perusteella löydämme etsimäsi osan nopeasti.

Vinkkejä:

- Aloitussivulla (katso kuva 1) voit valita myös:

  -- "Näytä kaikki merkit", jolloin näet kaikki meiltä löytyvät automerkit vahvennetulla fontilla
  -- "Näytä merkistä välittämättä", jolloin näet kaikki meiltä löytyvät osaryhmät vahvennetulla fontilla
  - Jos ko. varaosa löytyy useasta autosta, niin voit käyttää haun rajausta tarkentaessasi hakua esim. muutamaan vuosimalliin. Hakua voit rajata vuosimallin, kilometrien tai hinnan perusteella.

Katso myös muut Osahakusivua koskevat ohjeet:


Laatuluokka

Varustetasoluokitus

PurkamattomatLÖYTYIKÖ APUA?

Jos ohjeesta ei löytynyt apua, niin ota asiakaspalveluumme yhteyttä.Osahaku Auton osien hakupalvelu Sivun alkuun